Yoga in coronatijd

Update 19 januari: Wij willen niet meedoen aan het systeem van QR controle voor groepslessen. Daarom zijn voorlopig alle groepslessen en workshops alleen online. Prive-les en samen mediteren in de studio is wel mogelijk.

Voor deelnemers: Iedereen is welkom, ongeacht vaccinatie-status of testresultaten. Gebruik je gezond verstand, blijft thuis bij corona-achtige klachten en verkoudheid. De meeste lessen kun je ook online volgen. Het betalingssysteem is aangepast: je betaalt alleen voor de lessen die je meedoet. Wanneer ik klachten heb wordt een les alleen online gegeven of afgelast.

Groepslessen elke woensdagavond van 19.30 – 21.00. Combinatie van studio- en online, waarbij plek is voor maximaal 3 deelnemers in de studio (afhankelijk van weerssituatie en ventilatiemogelijkheid). Tot en met maart 2022 zullen de lessen op deze manier gegeven worden. Bij voldoende belangstelling worden de lessen op maandagavond ook weer opgestart.

Ontspanningslessen regelmatig op donderdagavond van 20.00 – 21.30. Maximaal 3 deelnemers in de studio. Online deelname mogelijk.

Prive-les in de studio of online: €25 per les (voor 1 of 2 personen)

Online workshop: Makkaho of Zonnegroet kan online gegeven worden voor een groep van maximaal 4. Studio-workshops zijn ook weer mogelijk met 3 of 4 deelnemers.

Satsang-activiteiten: volle maan meditatie in de studio of online. Zie satsang pagina.

Neem contact op voor meer informatie: himalayayoga.enschede@gmail.com

de informatie op deze pagina wordt bijgewerkt wanneer de corona-situatie verandert, bijgewerkt op 19 januari 2022